Hopp til navigasjonHopp til innholdet

Vi tilbyr tidsriktige løsninger som er
tilpasset din bedrifts behov.

Plussymbol

Vi gjør regnskapet for deg, slik at du kan gjøre det du gjør best. Vi sikrer at alt stemmer i henhold til gjeldende regelverk, og gir deg oversikten til en hver tid. Vi fører regnskap for mange ulike typer selskap, store som små.

Plussymbol

Vi har gode rutiner og systemer for fakturering. Du slipper å tenke på verken fakturering, utsending, purring eller inkasso – vi ordner det.

Plussymbol

Vi kjører lønn som en integrert del av regnskapsføringen, og distribuerer lønnsslipper og lønns- og trekkoppgaver. Feriepenger og individuelle trekk er selvsagt inkludert.

Plussymbol

Hos oss får du rådgiving og verktøy som forenkler budsjettarbeidet. Vi har utviklet budsjetteringsmodeller, og finner den som passer deg best.

Plussymbol

Du kan trygt overlate årsoppgjøret til oss. Vi kjenner tallene, bedriften og regelverket for skatt, avsetning og disposisjoner. Vi holder en tett dialog mens arbeidet pågår, og gjør årsoppgjøret klart for revisor.

Plussymbol

Send oss gjerne fakturaer enten som skannet fil eller på papir. Vi registrerer den i regnskapet, og ordner utbetaling på forfallsdag.

Plussymbol

Vi hjelper deg å velge selskapsform om du er i tvil, og selvsagt med registreringen også.


Plussymbol

Vi fungerer som styresekretær for en del av våre kunder. Vi tar oss av det praktiske rundt styrearbeidet som: Innkalling, rapportinnsamling, dokumentasjon og skriving av referat.
Vi holder møterom og bestiller mat og servering for den som måtte ønske det.