Hopp til navigasjonHopp til innholdet

Vi tilbyr tidsriktige løsninger som er
tilpasset din bedrifts behov.

Plussymbol

Vi gjør regnskapet for deg, slik at du kan gjøre det du gjør best. Vi sikrer at alt stemmer i henhold til gjeldende regelverk, og gir deg oversikten til en hver tid.

Plussymbol

Vi har gode rutiner og systemer for fakturering. Du slipper å tenke på verken fakturering, utsending, purring eller inkasso – vi ordner det.

Plussymbol

Vi kjører lønn som en integrert del av regnskapsføringen, og distribuerer lønnsslipper og lønns- og trekkoppgaver. Feriepenger og individuelle trekk er selvsagt inkludert.

Plussymbol

Hos oss får du rådgiving og verktøy som forenkler budsjettarbeidet. Vi har utviklet budsjetteringsmodeller, og finner den som passer deg best.

Plussymbol

Du kan trygt overlate årsoppgjøret til oss. Vi kjenner tallene, bedriften og regelverket for skatt, avsetning og disposisjoner. Vi holder en tett dialog mens arbeidet pågår, og gjør årsoppgjøret klart for revisor.

Plussymbol

Send oss gjerne fakturaer enten som skannet fil eller på papir. Vi registrerer den i regnskapet, og ordner utbetaling på forfallsdag.

Plussymbol

Vi hjelper deg å velge selskapsform om du er i tvil, og selvsagt med registreringen også.


Plussymbol

Vi bidrar som styresekretær. Flere av våre kunder leier inn en av våre medarbeidere til å ta seg av det praktiske rundt styremøtene: innkalling, rapportinnsamling, dokumentasjon, underlag og referat.

Plussymbol

Vi utfører forretningsførsel for boligsameier og borettslag. Vi har solid erfaring med å praktisere Eierseksjonsloven og benytter verktøy som fordeler felleskostnadene korrekt i forhold til vedtektene. Vi tar oss også av styremøtene og alt det formelle som styret for sameiet har ansvar for.