Hopp til navigasjonHopp til innholdet

Vi tilbyr tidsriktige løsninger som er
tilpasset din bedrifts behov.

Plussymbol

Vi fører regnskap for mange ulike typer selskap, store som små. Regnskapet føres i skybaserte PowerOfficeGO.

Plussymbol

Vi har gode rutiner og systemer for fakturering for våre kunder. Du slipper å tenke på verken fakturering, utsending, purring eller inkasso – vi ordner det for deg.

Plussymbol

Vi kjører lønn som en integrert del av regnskapsføringen, og distribuerer lønnsslipper og lønns- og trekkoppgaver. Feriepenger og individuelle trekk er selvsagt inkludert.

Plussymbol

Hos oss får du faglig og god rådgiving for budsjettoppsett og innføring i verktøy som forenkler budsjettarbeidet.

Plussymbol

Du kan trygt overlate årsoppgjøret til oss. Vi kjenner tallene og regelverket for skatt, avsetning og disposisjoner. Vi holder en tett dialog med våre kunder mens arbeidet pågår, og gjør årsoppgjøret klart for revisor.

Plussymbol

Som kunde kan du sende oss fakturaer enten som skannet fil eller på papir. Fakturaen registreres i regnskapet, og utbetaling registreres på avtalt forfallsdag.

Plussymbol

Vi bistår med etablering av selskap, valg av selskapsform og registrering i Enhetsregisteret eller Foretaksregisteret i Brønnøysund.

Plussymbol

Vi fungerer som styresekretær for en del av våre kunder. Vi tar oss av det praktiske rundt styrearbeidet som: Innkalling, rapportinnsamling, dokumentasjon og skriving av referat.
Vi holder møterom og bestiller mat og servering for den som måtte ønske det.

Plussymbol

Vi utfører forretningsførsel for boligsameier og borettslag. Vi har solid erfaring med å praktisere Eierseksjonsloven og benytter verktøy som fordeler felleskostnadene korrekt i tråd til vedtektene. Vi tar oss også av styremøtene og alt det formelle som styret for sameiet har ansvar for.